torsdag 31 januari 2008

Älskar donuts!

Har verkligen sett fram emot detta. Var liksom tvungen att göra ett armband direkt. Bara ett par dagar tills det är helg. Då kan jag sitta länge med de nya pärlorna.

Har börjat på ett halsband som ska matcha armbandet, men eftersom jag ska gå upp om 5 timmar borde jag nog försöka dra mig mot sängen. Pärl-adrenalinet gör det svårt. Härliga grejjor!

4 kommentarer:

Vero sa...

Men jösses vad du är kreativ. *flin* Ska jag berätta vad jag gjorde igår då? Jag hade lovat mig själv att vänta ett litet tag, men jag skickade iväg en beställning på lite pärlor jag också. Rättare sagt 109 olika sorter, omkring 40-45 kg och jag hoppas då få dem i mitten av nästa vecka.

Gissa vem som kommer gå omkring som äggsjuk höna... Kommer fler donuts då. Jag har hittat grön, blå och turkos. Men nyanserna vet jag inte än, det återstår att se.

Kul att du tyckte om pärlorna och jag hoppas på att "se till" dig igen. Ha det gott och trevlig helg. Även om jag vet att du kommer nog sitta och vara okontaktbar hela helgen eller? Har jag fel? *flin* Ha det gott!

Smycka dig sa...

oj vad du hinner med jag blir stum av avund. Alltid lika spännande modeller och pärlor man aldrig sett.
Ha det bäst
Kram
Lotta

Karin sa...

Såååå vansinnigt snyggt! Jag bara MÅSTE beställa ett sånt! Mailar dig!

Anna sa...

sjyssssssta pjucks syrran!