söndag 3 februari 2008

Leverans...

Men nu är det jag som levererar istället. Alltid lika roligt att skicka iväg beställda smycken.
Här variant på det tidigare grå/svart/bruna donut-armbandet. Bara lagt till sötvattenpärlor.

Idag har jag varit på barnens eldorado (och vuxnas inferno?) Lek- & Buslandet. Helt enkelt en enorm lokal fylld med gigantiska klätterställningar, ruschkanor, studsmattor och mycket mer. Hysteriskt!

Höll mig borta på barnens begäran, men vid hämtning var jag tvungen att testa något. Mitt i lokalen stod en inbjudande uppblåst ruschkana. Man klättrar upp på ena sidan och åker ner på andra. Brant och instabilt eftersom hela paketet är luftfyllt. Ett par meter från toppen insåg jag att strumporna var så hala att jag skulle tappa greppet och åka bakåt. Tittar ner och ser fem 4-5-åringar bakom/under mig. Shit alabama! Bara tanken på vad som skulle hända om jag föll ner på de stackarna!! Barnmos liksom. Kved till en pappa ovanför "Hjälp!!" (förnedrande). Det hela slutade med att han drog uppifrån och en annan puttade nerifrån (ännu mer förnedrande). Fick tipset att ta av mig strumporna nästa gång. Nästa gång ska jag nog bara roa mig med att skjuta skumgummibollar på uttråkade föräldrar. He-he.

1 kommentar:

miastick sa...

Å fy fan... förstår känslan helt! Man måste ju skratta (högt) när man läser, men gud vilken helvetesfeeling det måste varit. Själv har jag mest hängt på Önskeleken, dock ;)